Lajme

E emëruara nga Kurti si zëvendësministre, shpërndanë këngë serbe në Facebook

Alma Dushi Kabashi, e cila është emëruar ditë më parë zëvendësministre, në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim, ka shpërndarë këngë serbe në rrjetet sociale.

Zëvendësministrja Dushu-Kabashi, ka shpërndarë në Facebook’un e saj muzikë serbe, shkruan rrjeti.info.

Kryeministri në detyrë Albin Kurti, kishte emëruar ditë më parë Alma Dushi Kabashi, zëvendësministre në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Republikës së Kosovës.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button