Lajme

E FUNDIT: Zvicra kërkon punëtorë me pagë 5200 franga në muaj, ja detajet

Rreth një vit më parë qeveria dhe sindikata e fermerëve në Zvicër filluan së bashku një projekt për integrimin e refugjatëve në tregun e punës, transmeton Shqipëriaime.al.Por, pavarësisht marketingut të tyre nuk arritën që të gjenin punëtorë në disa punë të caktuara. Janë rreth 14 firma që kërkojnë punetor për një vend pune të përkohshme e pastaj ndoshta edhe rregullojn letrat, për të cilën ata do të paguhen 5200 franga në muaj ja dhe videoja me posht dhe shikojeni:

Back to top button