Lajme

E gjithë Zvicra “habiten“ me këtë që ndodhi sot nga dy familje Kosovare

Dje në të gjitha mediat zvicerane është raportuar për vr asjen e një gruaje të re, 24 vjeçe nga vjeghrri i saj 56 vjeçar në Pratteln të Kantonit Baselland.

Sot merret vesh se si do rasi ashtu dhe víktima, janë shtetas të Kosovës.

Mediat zvicerane 20minuten dhe Blick ë.ch shkruajnë për përkatësinë kosovare të dy personave. Vjehrri dhe djali i tij 27 jetonin me të shoqen e këtij të fundit dhe me nipin 4 vjeçar deri një vit më parë, transmeton albinfo.ch. Pastaj familja e re qe zhv endosur në shtëpinë e tyre, afër shtëpisë së babait dhe kanë ruajtur lidhjet e ngu shta familjare. “Gjyshja shpesh kuj desej për djalin” thotë një fqinj.

Por, mbetet e pa qartë përse kosovari 56 vjeçar e ka vr arë të renë dhe nënën e nipit. Një përfaqësues i familjes ka thënë për blick.ch se “ai mund të ketë vep ruar në vetëmb rojtje. Ndoshta nusja e ka su lmuar, pasi që edhe ai ishte pl agosur, në dorë.

Policia e Kantonit Bazel-Landschaft ka deklaruar se víktima është vr arë me thíkë.

Sfondi i mosma rrëveshjes mund të ketë qenë div orci i planifikuar në mes të çiftit të ri, përcjell albinfo.ch. Djali i 56 vjeçarit kishte marrë fshehurazi një avokat për të bërë divorcin, thonë anëtarë të familjes.

Në momentin kur nusja ka marrë vesh për pl anin e të shoqit, ajo thuhet se ka shkuar te vjehrrat me djalin e saj dhe mund ta ketë faj ësuar për prob lemet e saj martesore.

Mosma rrëveshja pastaj përfundimisht u përshk allëzua. Sipas përfaqësuesit të familjes, gjyshja e ka marrë djalin dhe ka ikur nga banesa kur ka filluar zë nka pasi që djali nuk duhej të vëzhgonte përshkallëzimin.

Gruaja e 56 vjeçarit dhe tre djemtë e tij tani kanë fríkë nga gja kmarrja, shpjegon përfaqësuesi i familjes”.

Lagjja është në gje ndje sho ku. Aty personi tashmë i dy shuar për vr asje njihet si një njeri i sjellshëm dhe i dobishëm, transmeton albinfo.ch. “Unë mund të shpresoj vetëm se ishte vërtet vetëmb rojtje”, thotë njëri ndër fqinjët

Source link

Back to top button