Lajme

“E kam lutur Bekimin hajde o burrē mos e pērçaj Drenicēn eja ne PDK” – Ja arsyeja qe nuk ka pranuar
E kam lutur Bekimin eja nē PDK, hajde o burrē mos e pēr,çaj Drenicēn, mos e ndaj Drenicēn dhe ai nuk ka pranuar.Mbrēmjen e djeshme Sami Lushtaku bashkē me Fadil Nurēn u takuan me mbēshtetēs tē tyre nē Klinē tē Epērme.

Lushtaku nga Klina e Epērme tha sē Bekim Jashari e ka ndarē Drenicēn.

“E kam lutur Bekimin qē tē jetē kandidat i PDK’sē, e kam lutur shumē, hajde o burrē mos e pērçaj Drenicēn, mos e ndaj Drenicēn dhe ai nuk ka pranuar.

Nuk jemi ne fajtor, ne nuk jemi kundēr Familjēs Jashari” ka thēnē Lushtaku nē tubimin e PDK’sē nē Klinē tē Epērme.Ai tutje ka thēnē sē kush ēshtē kundēr familjes Jashari veq shqiptar nuk mund me qenē.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button