Lajme

E mbuluar dhe tërheqëse, kjo ishte gruaja e Naser Qelit

Naser Qeli ishte i martuar para se të kurorëzohej me Aida Doçin, kjo është ish-gruaja e tij.

Këngëtarja Aida Doçi është martuar me menaxherin e saj shumëvjeçar Naser Qelin në Stamboll.

Express ka raportuar se burri i këngëtares ishte i martuar edhe më herët.

Ai me 15 qershor ka publikuar një video me thënien ” Vajzat janë ilaq per shpirtë! Lum kush ka vajza

“Nga kjo kuptojmë se Naser Qeli ishte i martuar më parë, e madje kishte edhe një vajzë rreth moshës 18 vjeçare.

Gazeta Express ka siguruar edhe fotografinë e ish-gruas së Naser Qelit.

Shihet se Aida Doçi e ndjek në Instagram vajzën e partnerit të saj.

Vetëm dy javë më parë Aida ka njoftuar për fejesën me Naserin, kur publikoi fotografi me unazë në gisht nga Stambolli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button