Lajme

E pabesueshme: Ja çfarë i ndodhi Hoxhës nga Peja menjëherë pasi dha intervistën të Shpëtim Desku (Video)

Tashmë nuk ka fare dy shim. Emisioni ‘n’Kosovë Show’ i cili drejtohet nga moderatori Shpëtim Desku, është emisioni më shikuar në Kosovë dhe jo vetëm
Të dielën në emision ishte i ftuar hoxha nga Peja, Drilon Gashi, shkruan Albanienshow
Hoxha nxiti rea gime të shumta pas deklaratave të tij të cilët ishin të çud itshme dhe të papritura për t`i thënë një Hoxhë ja edhe vidjeo ne vazhdim.

Source link

Back to top button