Lajme

E rën dë, 21-vjeçari bie nga la rtësia dhe vd es në spital

Një 21-vjeçar nga Kamza ka rë në nga lartësia e banesës së tij e për pasojë ka hu mbur je tën.

Ngjarja e rë ndë ka ndodhur mbrëmjen e djeshme.

Ndonëse i është dhë në ndihma e parë duke u dërguar në spital, i riu nuk ka mundur të mbije tojë.

Policia njofton se dyshohet se ky shtetas vua nte nga probleme të shën detit men dor, pasi muajt e fundit merrte mje kime për depre sionin.

Tiranë/Informacion paraprak
Më datë 04.05.2020, rreth orës 23:50, në rrugën “Halit Haxhia”, në Babrru/ Kamëz, ka rënë nga lartësia e banesës së tij shtetasi E. K., 21 vjeç, i cili është dërguar menjëherë në spital në gjendje të re ndë shëndetësore, ku më pas ka ndër ruar je të.

Grupi hetimor vijon punën për përcaktimin e plotë të shkakut të kësaj ngjarjeje.

Paraprakisht dys hohet se ky shtetas vuante nga prob leme të shënd etit me ndor, pasi muajt e fundit merrte mjekime për depr esionin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button