Lajme

E rëndë: V’desin burrë e grua nga Klina (FOTO)
Me pikëllim të thellë njoftojmë miqtët, shokët dhe dashamirët se më 01.10.2021 kanë ndërruar jetë më të dashurit tonë,bashkëshortët Mikel Palushaj dhe Angjelina(Gojani) Palushaj.

Varrimi i të ndjerëve bëhet sot më datën 02.10.2021 në ora 14.00 ne varrezat e fshatit Jagodë.

E pikëlluar familja PALUSHAJ nga Krusheva e Madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button