Lajme

E thotë avokati i njohur shqiptar: Thaçi rrezikon të dënohet me burgim të përjetshëm

Në këndin e avokatit, Spartak Ngjela foli për krizën politike në Kosovë duke thënë se nuk është e mundur që të krijohet qeveria e re.

“Presidenti e bën këtë për t’i bërë presion Kurtit. Nuk mund të formohet qeveria e re pa fituesin. Fituesi ka me vete popullin. Në qoftë se i shkelet e drejta fituesit dhe kjo krijon destabilitet shoqëror, presidenti rrezikon të dënohet me burgim të përjetshëm.

Edhe atje sikur këtu, ata kanë frikë nga antikorrupsioni. Albin Kurti dhe Vjosa Osmani janë të pakorruptueshëm. Këta të tjerët kanë frikë se kanë futur duart në thesarin e shtetit. Kanë frikë se e dinë se do të dënohen”- tha Ngjela.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button