Lajme

Edhe kjo komunë futet në karantinë

Pas Prishtinës tani edhe Komuna e Suharekës është vendosur që të shpallet zonë në karantinë.

Këtë e ka bërë të ditur vet kryetari i Suharekës Bali Muharremaj përmes një postimi.

Sipas Muharremajt do të ndalohen hyrjet dhe daljet në këtë komunë dhe po ashtu ndalohet qarkullimi i qytetarëve nga ora 17:00 deri në orën 6:00.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button