Lajme

Edi Rama me lajmin e shumëpritur: Këtë javë hapen plazhet!

Edi Rama; Këtë javë do të ngrihet një autoritet i posaçëm dhe do të merret vetëm me plazhet. Askush nuk i ka hapur plazhet, por ne do t’i hapim, shumë shpejtë. Këtë javë do të hapen vetëm nëpër hotele. Ne duam që ky sezonë të mos jetë i pamudnur për sektorin por njëkohësisht të mos na e bëjë të pamundur përmallimin e armikut të padukshëm.

Prandaj motra e vëllezër të vazhdojmë të ecim së bashku të kurojmë plagën e fundit të ekonomisë. Kjo do të jetë java e fundit me kufizime, por fundjava pa makina do të vazhdojë të jetë aktive edhe për dy java të tjera.

Më pas do të vijojmë me sezonin turistik, për t’u rikthyer në tetor, me një standart për të mbajtur fundjavën pa makina, duke mos lejuar tymin./

Back to top button