Lajme

EKSKLUZIVE: Lutfi Haziri del kundër Isa Mustafës, e mbron Vjosa Osmanin

Njëri nga njerëzit më të fuqíshëm në Lidhjen Demorkatike të Kosovës, Lutfi Hazi i ka dalë kundër Isa Mustafës. Burime të Gazetës Blic brenda LDK-së kanë theksuar se Haziri ka votuar kundër iníciativës së Isa Mustafës për shkarkimin e Vjosa Osmanit nga pozita e nënkryetares dhe anëtarës së partisë.”Nënkryetari Lutfi Haziri ka votuar kundër shkarkimit të Vjosa Osmanit”, tha ky burim.
Gazeta Blic ka provuar që të flas me Hazirin, por kontakti ka qenë i pamundur.Pos Hazirit edhe dy anëtarët tjerë të Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së që vijnë nga Gjilani, deputeti Fatmir Rexhepi dhe deputetja Valentina Bunjaku, kanë votuar kundër shkarkimit të Osmanit.

Source link

Back to top button