Lajme

Ekskluzive: Video kur Shpejtim Bulliqi sul.mon fizikisht qytetarin në ambulancë

Dje në Stacionin Policor të Podujevës një qytetar e ka denoncuar kryetarin e Komunës, Shpejtim Bulliqin, për su.lm verbal e fizik. Policia e Prokuroria kanë filluar hetimet për zbardhjen e rastit.

Ndërkohë Gazeta Express ka siguruar pamjet ekskluzive në të cilat shihet Shpejtim Bulliqi teksa e go.det në fytyrë qytetarin, i cili është njëkohësisht edhe punonjës i Komunës.

Derisa dje Bulliqi në një reagim kishte thënë se puna e sul.mit fizik është një trillim dhe i pavërtetë.

Zymeri thotë se kishte pasur edhe njolla gja.ku në fytyrë, për të cilat mjeku ka konstatuar se janë lëndime sipërfaqësore. /GazetaExpress/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button