Magazina

Elita ndan disa momente nga dita e dasmës
Elita Rudi ka shkëlqyer në ditën më të rëndësishme të jetës.

Ajo përmes disa imazheve që ka freskuar në instagramin e saj, shihet që ka qenë përrallore me kombinimin që ka bërë tek vetja.

Duke u njohur gjithmonë si një femër me stil të dalluar, këtë gjë Elita e dëshmon në shumë momente.

Me këto foto ajo shihet se në çdo detaj ka bërë kombinim perfekt.

Theksojmë, Gjiko dhe Elita tani janë prindër të dy fëmijëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button