Lajme

Elvana Gjata e bafason fansen, por mund të dënohet nga policia

Një fanse e këngëtares Elvana Gjata ishte duke udhëtuar me makinë, ndërkohë që në po dëgjonte këngën e këngëtares shumë të dashur.

Ndoshta kurrë s’do ta kishte menduar se pikërisht në atë moment, Elvana do t’i kalonte aty pranë. Dhe kështu ka ndodhur. Teksa fansja lëvizte me mjetin saj ndërsa në sfond kishte me zë të lartë këngën “Loti”, Elvana Gjata kalon aty me një tjetër makinë.

E entuziazmuar këngëtarja del në xhamin e makinës dhe nis të këndojë. Fansja e ka regjistruar këtë moment dhe e ka ndarë në rrjetin social Tik-Tok, ndërkohë që nuk vonoi shumë dhe bë menjëherë viral.

Video ka marrë komente të shumta, ndërsa pyetja ngrihet nëse policia do të ndëshkojë këngëtaren për shkelje të rregullave për shkak se ajo del në dritare, duke bërë kështu një veprim të rrezikshëm.

Në raste të tilla, policia ka aplikuar gjobat dhe mbetet për t’u parë sesi do të procedojë me Elvanën.

Gazetare/Hulumtuese | + posts

Adela Hyseni iu bashkua shrkuje.com në vitin 2014. Hyseni u diplomua në shkencat juridike në vitin 2014-të. Kureshtja që gjithnjë të jetë i informuar e shtyu që të bëhet gazetare. Aktualisht ajo punon si gazetare dhe hulumtues në portalin shkruje.com. Hyseni shquhet për raportimet e tij të shpejta. Ai ka punuar në disa media lokale në Prizren dhe Gjakove, dhe për disa vite ka qenë e angazhuar në një sërë projektesh me fokus të rinjtë. Shprehja e tij e veçantë është “Ka hy puna thellë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button