Lajme

Enca një ‘bombë’ e vërtetë, nuk di të ndalet!

Ajo është krijese e shumë hiteve, që janë pritur shumë mirë nga publiku.

Enca Haxhia, përpos këgëve që sjellë, merr gjithnjë vëmendjen e publikut për shkak të paraqitjeve të saj dhe videoklipeve të nxehta që i realizon.

Ajo në të njejtën kohë është një nga personazhet publike me të ndjekura në skenën muzikore shqiptare.

Enca gëzon mbi 2 milionë ndjekës në llogarinë e saj në Instagram dhe së fundmi ka publikuar disa fotografi mijaft ‘hot’.

Në fotografitë e fundit, ajo ka ekspozuar linjat trupore me të cilat vazhdimisht merr gjithë vëmendjen e publikut.

Shiko Fotot:

Ajo është krijese e shumë hiteve, që janë pritur shumë mirë nga publiku.

Enca Haxhia, përpos këgëve që sjellë, merr gjithnjë vëmendjen e publikut për shkak të paraqitjeve të saj dhe videoklipeve të nxehta që i realizon.

Ajo në të njejtën kohë është një nga personazhet publike me të ndjekura në skenën muzikore shqiptare.

Enca gëzon mbi 2 milionë ndjekës në llogarinë e saj në Instagram dhe së fundmi ka publikuar disa fotografi mijaft ‘hot’.

Në fotografitë e fundit, ajo ka ekspozuar linjat trupore me të cilat vazhdimisht merr gjithë vëmendjen e publikut.

Shiko Fotot:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button