Lajme

Erdogani nuk e do Kosovën sa Turqinë, mos e lejo ndertimin e xhamisë me ndikim turk në Kosovë

Arkitekti Ernest Ferizi i është drejtuar me një letër të hapur Naim Tërnavës, në lidhje me ndërtimin e Xhamisë Qendrore në Prishtinë.
Gjatë një vizite në Kosovë më 2013 Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, pati thënë: “Turqia është Kosovë, dhe Kosova është Turqi”.
Më poshtë mund të lexoni letrën e plotë të Ferizit.

Source link

Back to top button