Lajme

Është arrestuar një nga kërcenuesit e Behgjet Pacollit

Personi me inicialet E.H koheve te fundit në vazhdimësi ka kërcënuar ish – Presidentin dhe ish Ministrin e Jashtem z. Behgjet Pacollin me vr asjen e tij dhe me kidn apim dhe vr asjen e fëmijëve të tij.

Policia e Kosovës ka arrnestuar atë me dyshimin se i njejti nëpërmjet mesazheve telefonike pos shantazheve, presioneve e kercn imeve ai eshte paraqitur edhe ne emer te nje nga institucionet e Kosoves.

Indeksonline ka mesuar se Behgjet Pacolli i cili aktualisht është deputet i Kuvendit të Kosovës, ka denoncuar këtë rast në policinë e Kosovës, e cila pastaj ka proceduar me mbledhjen e provave dhe arrestimin e personit.

Siç mirret vesh zoti Pacolli ka angazhuar avokatet e vet dhe do ti perndjek kend do e kudo qe jane ata që ndaj tij perdorin gjuhe urrejtjeje, fyese e kercnuese. Ai shkurt ishte prenoncuar; “Kam duruar teper keto falanga fashiste dixhitale” ka thene Pacolli

Back to top button