Lajme

Familja Hoti falë familjen e shoferit që godíti me veturë 4-vjeçarin në Malishevë (Video)

Familja e 4-vjeçarit që vdiç dje pasi u aksidentua nga një makinë, sot ia ka zgjatur dorën e pajtimit familjes së personit i cili goditi fëmijën, shkruan TV Malisheva. Ky a kt human erdhi sot para varrimit të fëmijës, ku familja Hoti nga Carralluka dhe familja Krasniqi nga Tërpeza e Malishevës, nuk lanë vend për llogari të hapura h akmarrëse, mes tyre /Pamje mePosht

Falja e gj akut dhe rasteve tjera të ngjashme janë karakteristikë e banorëve të Malishevës.

Back to top button