Lajme

Fidan Rama i bën pyetjen e cila e vë në siklet Rexhep Selimin: A kishe besu ndonjëherë si ish komandant i UÇK-së që shteti i Kosovës do të pranoj ndihma nga Serbia?

Rexhep Selimi i është përgjigjur analistit Fidan Rama i cili e pyeti A kishe besu ndonjëherë si ish komandant i UÇK-së që shteti i Kosovës do të pranoj ndihma nga Serbia.

Përgjigjia e Rexhep Selimit është kjo më poshtë

Me kohen e zhvillimeve botërore që kanë të bëjnë me covid 19, ku kanë ndryshuar rutina edhe e zhvillimeve dhe raporteve mes te shteteve, ndoshta për hir te shëndetit të njerezeve mund te ndodh ndonjë gabim rrugës. Pyetja ma i rëndësishme është shëndeti i njerezeve, apo ndihma e dikujt?

Ndoshta për hir te humanizmit, shëndetit, ndoshta ky gabim edhe mund te falet. Nuk po them që është mirë që janë pranuar donacionet, por po them që për të mirë të shëndetit duhet kaluar ndoshta ky gabim. tha shefi i grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje./Albanian Show

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button