Lajme

Fotoja që po çmend internetin. Çfarë fshihet pas kësaj vajze?

Një hije pas këmbëve të një vogëlusheje ka tërhequr vëmendjen e gjithë përdoruesve të internetit.

Fotoja është bërë në një varrezë samurajsh dhe kjo ka bërë që të dilnin hipoteza nga më të ndryshmet.

Ajo u postua në rrjet nga një mik i babait të vogëlushes.

Nga shikimi i hollësishëm duket qartë se pas vajzës janë një palë këmbë me çizme, tipike të samurajve.

Kjo ka bërë që njerëzit të mendojnë se aty ka aktivitete paranormale.

Por një tjetër gjë që vihet re është një shirit blu në shpinën e vajzës.

Sipas studiuesve prapa vajzës është shfaqur një samuraji por ai nuk duket për shkak të këndit të fotografimit.

Megjithëse ka shumë persona që akuzojnë për fotoshop të fotos, autori betohet se fotoja nuk është prekur.

Shiko Fotot:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button