Lajme

Frikacakë, shpejt shihemi në zgjedhje

Osmani i ka sfiduar të gjithë ata që votuan dje largimin e saj nga pozita e nënkryetares. U kërkon ballafaqim para popullit. Osmani – anëtarëve që votuan pro largimit të saj: Frikacakë, shpejt shihemi në zgjedhje
Vjosa Osmani, që dje u votua largimi i saj si nënkryetare e Lidhjes Demokratike të Kosovës, nën arsyetimet se i ka dalur kundër vendimeve të partisë dhe këtë s’e lejon statuti, ka pasur një mesazh për atë që e votuan kundër.
Osmani, pas vendimet që u dha për të, ka shkruar në llogarinë e saj se me të gjithë ata që e votuan kundër do të shihet në zgjedhje – dhe atë së shpejti.

Source link

Back to top button