Lajme

Gani Geni: VV janë komunista, militantët i ka “kamikazë”

Këtë javë n’ Kosovë show mysafiri, Gani Geci tha që është bërë mirë që ka ra qeveria sepse VV ishin komunista të medhënj dhe milintantët e tyre janë me koka të lara sikur ata që dikur shkuan ne Siri.

Geci madje tha që kryeministri tani duhet të jetë i LDK-së.

Në pjesën e dytë të emisionit mund të ndiqni edhe një pjesë ku banorët e Mitrovicës u argëtuan duke kënduar e kërcyer nga banesat e veta të “karantinuara”

Nuk mungoi as kënga e Agim Bahtirit.

n’Kosove Show – Gani Geci,dhe Argetimi i banorve te Mitrovices ne Karantine – Agim Bahtiri

Burimi

Back to top button