Lajme

Shkëlzen Gashi është kërcënuar dhe po e ruan Policia e Kosovës

Ish-këshilltar i kryeministrit Albin Kurti, Shkëlzen Gashi ka thënë se deklarata e tij është keqkuptuar se ai asnjëherë nuk ka thënë se UÇK-ja ka kryer kri me, por individë të caktuar.

“Unë asnjëherë nuk kam thënë se UÇK-ja ka kryer kri me, por individ apo pjesëtarë që e kanë keqpërdorë uniformën dhe nëse ka dëshmi duhet të dënohen”, ka deklaruar Gashi në Rubikon.

Gashi ka treguar se pas deklaratës së bërë javë më parë në T7 ka marrë një seri kërcë nimesh për çka e ka njoftuar policinë. Ai ka konfirmuar se ai aktualisht është nën mbikëqyrje të policisë së shtetit.

Back to top button