Lajme

Gëzim Kelmendi: Albin populli dhe Kosova nuk meritojnë mashtrime!

Statusi i plotë i Gëzim Kelmendit

Populli dhe Kosova nuk meritojnë mashtrime!

Rreth 30 milion euro mallra nga Serbia kanë hyrë nga 1 prilli në Kosovë, e tash pasi e humbi edhe “betejën” me Gjykatën Kushtetuese, po e vendosë reciprocitetin me Serbinë.

-Kush e nderoi Serbinë me “çmimin e humanizmit” duke ia pranuar 1 mijë teste për COVID-19?
-Kush ia morri 10 milion euro buxhetit për pagesën e rrymës së serbëve në veri?

-Kush ia hoqi taksën Serbisë 100% me 1 prill?

– Kush ia dha Listës Serbe 2 ministri e kjo Lista nuk ia votoi fare qeverinë?

-Kush emëroi këshilltarë serb itharë të kri minelit Ratko Mladiq?

Të gjithë e dijmë nënshtrimin e kësaj qeverie ndaj Serbisë, tani kinse po vendosi reciprocitet.

Populli dhe Kosova nuk meritojnë mashtrime.

Gëzim Kelmendi

Source link

Back to top button