Lajme

“Gjallërohet” Fushë- Kosova, pas lehtësimit të masave, qytetarët “pushtojnë” rrugët

Në ditën e parë të fazë së dytë të lehtësimit ë masave për qarkullim të qytetarëve dhe veturave, qyteti i Fushë Kosovës pas një kohe të gjatë po e ndjenë gjallërinë dhe zhurmën që karakterizon këtë qytet në çdo ditë të saj.

Qytetarë të shumtë, shihen rrugëve të Fushë-Kosovës, të cilët ndonëse pa përfillur shumë masat e qarkullimit, po shijojnë këtë ditë pranverë në rrugët që në ditë të zakonshme gumëzhin nga numri i madh i njerëzve dhe veturave.

IndeksOnline ju sjell pamje të këtij momenti.

99014099 875024453008601 2112297652413530112 N
99014099 875024453008601 2112297652413530112 N
98202722 868155657005274 7278409445619531776 N
98202722 868155657005274 7278409445619531776 N
98175001 345422916427507 1910669296011313152 N
98175001 345422916427507 1910669296011313152 N

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button