Lajme

Gjendje alármante në Kosovë, Çdo ditë rritet numri nga Koronavirusi

Në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKSHPK me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 437 mostra të marra nga Klinika ínfektive dhe gjurmimi i kontakteve të ra steve në terren.

Me SARS-CoV-2, janë konfirmuar 77 raste.

Në javën e fundit kemi shfaqje të rasteve pozítive në mesin e punëtorëve të organizatave si: Posta e Kosovës, KEK, KEDS, Galeri e arteve, institucione bankare, shëndetësore, agjensione, kompani tregëtare dhe biznese private.

Source link

Back to top button