Lajme

‘Gjysh, jam fejuar’. Historia e trishtë dhe mesazhi që përcjellin këto foto

Një vajzë amerikane pasi ka marrë propozimin për martesë nga i dashuri i saj ka shkuar në Shtëpinë e të Moshuarve ku ndodhej gjyshi i saj.

Vizitat janë të ndaluara për shkak të mospërhapjes së ko ronavirusit meqë kategoria e të moshuarve është edhe më e ri skuar për komplikacione.

Megjithatë vajza me ndihmën e stafit e gjeti një mënyrë për t`ia dhënë lajmin e mirë, në ditë të vështira, njeriut të saj të dashur. Ajo ia tregoi unazën përmes dritares dhe pastaj të dy u takuan përmes xhamit.

‘Gjysh, jam fejuar’.

Fotot janë shkrepur nga infermierja që kujdesej për gjyshin e saj dhe janë publikuar me leje në rrjete sociale si simbol i sak rificave të këtyre ditëve, në emër të jetës.

640 0 5e70e655d02b5
640 0 5e70e655d02b5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button