Lajme

Godet analisti amerikan

Godet analisti amerikan, Kosova nuk arriti ta heq qafe sistemin e saj te korruptuar

Analisti amerikan Alon Ben Meir, tha se Komisioni Evropian këtë javë publikoi raportin për reformat e lidhura me BE-në në Kosovë, i cili shërbeu vetëm për të përshkruar se sa e korruptuar është Kosova.

“Sa e trishtueshme që edhe pas dy dekadash nga perfundimi i luftes me Serbine, Kosova nuk ka arritur ta heq qafe sistemin e saj te korruptuar edhe me mbeshtetje te gjere nga fuqite perendimore”, tha Alon Ben Meir.

Analisti amerikan, shtoi se e ardhmja e Kosovës varet nga vendimet e veta, nëse nuk janë të gatshëm ta luftojnë korrupsionin dhe krimin e organizuar, duhet ta harrojnë integrimin në BE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button