Lajme

Godet Kallashi: Të gjithë meshkujt gënjejnë, mire njërin mshoji tjetrit

Kallashi, kërcimtarja që dikur bënte namin është rikthyer në ekran duke marrë pjesë në emisione e intervista.
Së fundmi Kallashi e ftuar “n’Kosovë show”, tregoi se kaloi në depr ession për shkak të situatë dhe ndihej keq kur dëgjonte për fat keqësitë.
“Ner voze gjatë qëndrimit në karantinë më bëri më shumë qeveria, politika. Tre javë i mbylla rrjetet sociale se kalova në dep resion, pastaj kur dëgjoja fatk eqësitë që i ndodhnin njerëzve më bënin ner voze. Kam dalë të eci, më mungonte shumë palestra dhe shtova shumë kilogramë”, u shpreh Donjeta Kosumi.

Source link

Back to top button