Lajme

Gruaja 100-vjeçare nga Skenderaj vaksínohet bashkë me vajzën e saj 75-vjeçe dhe djalin 78-vjeç

Shehide Imeri, më 3 janar të këtij viti i ka mbushur një shekull jetë. Por pavarësisht moshës, ajo ende sheh mirë të punojë punë dore, dhe ende nuk përdor asnjë medíkament. Megjithatë këtë te marte, e prishi këtë rend. Ilaçi i parë për 100 vjeçaren nga Skenderaj, rastisi të ishte vaksína antí – C0VíD. “Mirë shumë po ndjehem. Jo kurrë s’jom tutë prej vírusít, as prej kurrgjafit” /Pamje mePosht

Shehidja të martën, u vaksínua bashkë me vajzën e saj, Hajrijen 75 vjeçe, dhe djalin e saj Feratin 78 vjeçar. Ky i fundit madje thotë se e moshuara i motivoi të tjerët.

Back to top button