KosovëLajme

Hajni u fut në bankë me Armë: Plaçkitet Banka në Mitrovicë në pikë të ditës

E konfirmon Policia plaçkitjen në pikë të ditës në Mitrovicë, hajni u fut në bankë me armë

Sot gjatë ditës ka ndodhur një plaçitje në qendër të Mitrovicës.

Lajmin për “Jepi zë” e ka konfirmuar zëdhënësi Policisë, Avni Zahiti.

“Sot, me datë 18.11.2022 në ora 11:555, policia në Mitrovicë ka pranuar informatën se në një institucion mikrofinanciar në rrugën ,,Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë është kryer një grabitje.

Njësitë e policisë janë aktivizuar menjëherë për kërkimin e personit i cili është përshkruar nga punonjësit e institucionit ku është kryer grabitja. Sipas informatave, dyshohet se nën kërcënimin e armës personi i dyshuar ka grabitur një shumë të parave nga institucioni në fjalë dhe ka ikur në drejtim të panjohur.

Njësitë përkatëse janë duke zhvilluar hetime në drejtim të identifikimit të personit te dyshuar dhe mbledhjen e provave relevante ne lidhje me këtë rast”, ka thënë Zahiti për “Jepi zë”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button