Lajme

Haxhi Shala: Nuk e di qysh po duron Rexhep Selimi në VV pas deklaratave të zyrtarëve të saj kundër UÇK-së

Hashi Shala i Nismës, thotë se votën pro qeverisë Hoti e ka dhënë që të mos shohë më ‘Haki Abaza’ në qeveri.
Ai ka thënë se janë irrituese deklaratat e zyrtarëve të Vetëvendosjes për UCK-në dhe ‘se si ata i gëzohen ftesave të Gjykatës Specialëve ndaj ish-pjesëtarëve të UCK-së’. Shala ka thënë se nuk e di se si ‘Rexhep Selimi po mundet me duru në Vetëvendosje’.
“Nuk e di ai qysh po duron. Unë kurrë nuk isha ulë në tavolinë me njerëz që iu gëzohen arre stimeve të pjesëtarëve të UCK-së”, tha ai në Frontal.

Source link

Back to top button