Lajme

Hiri i KEK-ut e bën liqenin si det i Maldiveve

Liqeni artificial në fshatin Lismir të Fushë Kosovës!

Ky liqe përpara ishte vend i mihjes së qymyrit nga Korporata Elektroenergjetike e Kosovës – KEK dhe nga gropa e krijuar është krijuar ky liqen artificial.

Ndonëse pamja e tij duket e mahnitshme, ai konsiderohet njëri prej vendeve më toksike në Kosovë.

B797ac15 26da 415e B312 832c223d8302 750x375 1
B797ac15 26da 415e B312 832c223d8302 750×375 1
Ce9f379f 6d0f 452d 8276 8360319de3b4 225x300
Ce9f379f 6d0f 452d 8276 8360319de3b4 225×300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button