Lajme

Ilaç popullor: 100% largon rërën dhe gurët nga veshkat!

Nëse keni gurë në veshka, përgatiteni këtë ilaç popullor mjaft të thjeshtë dhe brenda 6 ditëve do ta zgjidhni prob lemin. Përveç kësaj, do t’i pastroni plotësisht nga rëra. Shumë persona të cilët e kanë provuar këtë balsam kanë arritur ta zgjidhin këtë pro blem, andaj provoni edhe ju.

Nuk mund të ju dë mtoj shëndetin, të gjithë përbërësit janë natyral, transmeton Femina.al.

Ju nevojiten:

100 ml lëng limoni;
100 ml vaj i pastër ulliri;
100 ml birrë (pa alkool);
Përgatitja: Të gjithë përbërësit vendosni në një enë qelqi dhe përzieni.

Përdorimi: Pini nga 50 ml lëng në mëngjes në stomak bosh.

Vërejte: Ky ilaç nuk duhet të përdoret nëse guri në veshkë është më i madh se 15 milimetra.

Efekti: Nëse keni rërë në veshka, do ta nxjerrni për 3-4 ditë. Nëse keni gurë, do ti nxjerrni pas ditës së gjashtë./Femina.al

Source link

Back to top button