Lajme

Ish-komandanti i Kosharës: “Albin nuk është bishti i miut ai qe e ke kapë por i…”

“Me mocion mosbesimi u rrezua Qeveria Kurti dhe çështja shtrohet se çka tani?
Sipas zërave që qarkullojnë Kryeministri i shk arkuar pretendon të mos e dorëzon detyrën, të mos e njeh qeverinë që po krijohet mbi një proces kushtetues, siç po pretendon Presidenti dhe partitë parlamentare; nuk shkon në parlament, org anizon intervista dhe në rastin më të keq e detyron policinë me e nxjerrë prej zyrave, perciell Telegramisot ja edhe postimi tij.

Source link

Back to top button