Lajme

Ish-Senatori Amerikan: Nëse ju duhem Kosovarëve vetëm më telefononi këtu jam për ju!

Ish-senatori amerikan, Bob Dole, ka thënë se vetëm një thirrje telefonike mjafton t’i bëhet, dhe është i gatshëm t’i dalë në ndi hmë popullit të Kosovës. Ai këtë e deklaroi nëpërmjet një video mesazhi në 21 vjetorin e çli rimit nga Serbia. Kështu, 96 vjeçari, përk undër gjen djes jo të mirë shënd etësore, rikonfimoi se lidhja e tij vazhdon të jetë e veçantë, me vendin, në li rinë e të cilit ka hise edhe vet.
Me deklaratën e republikanit, nuk është bef asuar, Hydajet Hyseni, i cili ishte pjesë e disa prej takimeve të amerikanit me delegacionet kosovare, të cilat nisën më 1990, e vazhduan edhe pas çli rimit.
Ky thotë, se edhe atëherë, afërsia e Dole me kosovarët ishte un ike.

Source link

Back to top button