Lajme

Iu v’diqën tre fëmijët në aksídent, pas një viti çifti lind trenjakë

Chris dhe Lori Coble humbën tre fëmijët e tyre të vegjël, Kyle, Emma dhe Katie, në një aksídent të tme rrshëm trafiku në vitin 2007 afër shtëpisë së tyre. Lori po nxirrte fëmijët jashtë kur një kamion me mallra u pérplas me pjesën e prapme të makinës. Lori dhe fëmijët u dërguan menjëherë në spítal, por tre fëmijët e saj nuk arritë t’i mbijetonin plagéve dhe ndérruan jeté.

Tre muaj pas aksídentit trâgjik, Chris dhe Lori vendosën të kenë më shumë fëmijë. Ata e dinin se fëmijët e tyre të dashur do të donin që ata të ishin përsëri prindër. Një vit pas ditës së aksídentit, Lori lindi trenjakë, një djalë dhe dy vajza.“Unë mendoj se është një mrekulli. Unë mendoj se Kyle, Emma dhe Katie na kanë ndíhmuar, unë mendoj se ata e bënë këtë të mundur,” është shprehur Lori.

Source link

Back to top button