Lajme

Ja cfarë pune bën 11-vjeçari për të mbajtur me bukë nënën e tij të sëmurë

Për shumicën e 11-vjeçarëve, jeta e tyre rrotullohet vetëm rreth shkollës dhe duke lojës me shokë.Megjithatë, jo të gjithë fëmijët kanë fat të bëjnë një jetë normale.Ky djalë i ri nga Tajlanda në moshën 11 vjeçare, duhet të punojë në një krematorium për të mbështetur nënën e tij të shtruar në spital.Më parë, nëna e tij punonte në një piceri, por ajo u sëmurë dhe dërgoi djalin e saj ..Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

20 750x510
20 750×510
Back to top button