Lajme

Ja qka thot Vali Corleone per virusin Covid-19

Vali Corleone: Ky virus është shpërnda përmes dronave

Vali foli edhe politikën në veçanti për Presidentin e Kryeministrin madje edhe raportet e tij dhe të tyre me Ameriken.

Ai ka folur edhe për virusin Corona thot që është prodhuar nga një laborator privat i i cili është shpërndarë në shum shtete të botës përmes dronave!

Back to top button