Magazina

Ja si dukej Arta Nitaj në mbrëmjen e maturës- pa botox e fillera

Një kthim pas në kohë se si dukej aktorja, Arta Nitaj, gjatë mbrëmjes së maturës.

Arta është nga qyteti i Pejës dhe gjatë vitit 2014, ajo kishte mbrëmjen e maturës dhe duket shumë ndryshe nga se si e shohim sot.

Ndërsa sot ajo mban rreth 300 mijë ndjekës në rrjetin social “Instagram”.

Shiko Fotot:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button