Lajme

Jeta Xharra: Qeveria amerikane e ndihmojë LDK-në me rrëzu Qeverinë Kurti, e turpshme!

Gazetarja kosovare Jeta Xharra në një lidhje direkte në emisionin ‘Krasta Show’ ka thënë që SHBA e ndihmoi LDK-në që të rrëzoi Qeverinë Kurti, saktësisht Grenelli, transmeton Albanian Show

‘Qeveria Amerikane me Grenellin në krye e ndihmojë LDK-në me rrëzu Qeverinë Kurti, me i rrëzu dy njerëzit më të votuar në vend Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin’

Jeta Xharra, tha që amerikanët e dijnë që nuk është mirë për Grenellin dhe Amerikën me rrëzu një Qeveri shumë demokratike dhe shumë punëtore.

Gazetarja tha që Grenell ka humbur simpatinë edhe të gazetarëve më të mirë amerikan.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button