Lajme

Jetojnë mes mbeturinave, familja 3 anëtarëshe nga Matiqani e kanë ëndërr ta kenë një dhomë dhe banjo!

Jetojnë mes mbeturinave, familja 3 anëtarëshe nga Matiqani e kanë ëndërr ta kenë një dhomë dhe banjo!

Kronika pasqyron gjendjen e rëndë sociale në të cilën jeton familja Gashi në Matiqan të Prishtinës.

69 vjecari thot se menxi po jetoj me ndihmen e rrethit , me nje social prej 100e kjo familje ka nje kerkes per ndihm te kete vetem nje vend ku mund te jetoj.

Vendi ku jetojnë vetëm për jetesë nuk ngjanë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button