Lajme

‘Kadal beg se ka hendek’, shikojeni se çka bënë me BMW shqiptari nga Kosova!

Një kosovar me veturën e tij BMW të llojit ‘E34’ është bërë hit në rrjetet sociale.
Kjo për shkak se bën ‘drift’ në Prishtinë, saktësisht në ‘Rrugën B’, transmeton Indeksonline.
Përkundër se po rrezikonte jetën e qytetarëve, kosovari me BMW nuk i intereson dhe bën spektakël me veturën e tij.
Në rrjetet sociale ka pasur komente të ndryshme, nga kritikat se si ka rrezikuar jetën e qytetarëve e deri tek komplimentet për vozitjen e bërë.

Source link

Back to top button