Lajme

Kandidati për President të Amerikës Joe Biden: Jemi të gatshëm të qëllojmë dhe të vr asim çdo kënd i cili i su lmon shqiptarët në Ballkan

Kandidati nga radhët e Demokratëve për President Joe Biden në vitin 2002, në një konferencë të organizuar në SHBA, kishte deklaruar haptazi dashurinë e tij të madhe për kombin shqiptar.

Biden në atë kohë kishte thënë që SHBA janë të gatshëm të që llojnë dhe të vr/ asin çdo kënd i cili su/ lmon shqiptarët në Ballkan, transmeton Albanian Show

‘Do të vazhdoj me çdo ind në qenien time për ta mbajtur Amerikën, të përfshirë me trupa që të jenë të gatshme të qëllojnë dhe të vr asin, për të mbrojtur të drejtat e shqiptarëve kudo që ata banojnë në Ballkan’ kishte thënë Biden.

Së fundmi kjo deklaratë e tij ka filluar të shpërndahet më të madhe.

Kujtojmë që Biden kundër kandidat për President në SHBA, do ta këtë presidentin aktual Donald Trump.

Shiheni videon më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button