Lajme

Kelmendi: Nuk kam kohë të mirrem me Albin Kurtin, ta shohim çka do të bëjë 100-ditëshin e parë!

Partia Demokratike e Kosovës ka vendosur që të mos merret me Albin Kurtin e fitoren e Vetëvendosjes, derisa të formohet qeveria e re dhe të shihet rezultati i tyre në 100 ditëshin e parë.

Kështu deklaron për Periskopin kandidati për deputet nga kjo parti, Ramiz Kelmendi.

‘’Nuk po dua të them asgjë njëherë. Jemi pajtuar edhe brenda partisë që mos me dhanë deklarata pa e fillu p rocesin e punës dhe pa ia dhënë atë mundësinë e 100 ditëshit të parë.

Pra të mos merremi me çështje njeherë të partië fituese’’, ka thënë Kelmendi.

Back to top button