LajmeMagazina

Këngëtarja Serbe “habit“ gjithë, Jam bërë myslimane dhe vendosa të jetoj në Kosovë! (Video)

Për emisionin ExpressRozë flet Dunja Ilic – këngëtarja nga Serbia që ka vendosur të jetojë në Prishtinë.

Ajo tregon se çfarë e shtyri të vijë në Kosovë, pse u konvertua në myslimane dhe si po e trajtojnë në Prishtinë shqiptarët.

Dunja Ilic jep opinionin e saj edhe për raportet politike Kosovë-Serbi.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button