Lajme

Kështu duket Teuta Krasniqi me grim të rëndë

Aktorja e njohur Teuta Krasniqi është një emër i dalluar në lajmet rozë.

Si në aspektin profesional ashtu edhe në jetën private ajo vazhdon të rrëmbejë vëmendje.

Edhe pse gjithmonë pozon e thjeshtë në paraqitjet fizike, këtë herë Teuta shihet me një grim të rëndë dhe buzë të kuqe.

Se sa bukur duket dhe i shkon për fytyre, e dëshmon imazhi i radhës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button