Lajme

Këtë askush nuk e priti nga Vjosa Osmani, Ja çka paralajmëron ajo tani

Kryeparlamentarja Vjosa Osmani sonte në Jeta në Kosovë ka thënë se në zgjedhjet e ardhshme nuk do të garojë me njerëz që mund ta lënë në ‘’lloq’ gjatë rrugës, duke aluduar në LDK’në e cila së fundmi po e quan edhe tradhtare.

‘’Thashë që do të vendosi me u largu apo jo, por dua ta mendoj mirë dhe trajtoj mirë. Dua të sigurohem që në zgjedhjet e ardhshme do të jem e rrethuar nga njerëz që nuk do të më lënë në lloq dhe do të më thënë vazhdo ti përpara ne do të vazhdojmë ndryshe. Ato qëndrime për të cilat jemi pajtuar, dueht t’i mbajmë’’.

‘’Skam dyshim se dua të vazhdoj të merrem me politikë. Sdua të jem pjesë e një liste që ata që garojnë e marrin vota janë dy ekipe. Në zgjedhjet e ardhshme dua të sig urohem që do të jem me njerëz që do të mbajnë qëndrimet sikurse unë’’, ka thënë ajo.Shikopamjet.

Back to top button