Lajme

Kishin mbetur të bllokuar, helikopteri i FA sh pëton 6 turistë kosovarë në malin e Jezercës

Një helikopter i For cës Ajrore u angazhua në oper acionin e kërkim shpë timit në malin e Jezercës ku prej disa orësh ishin bllokuar 6 shtetas nga Kosovë.
Oper acioni nga ajri nisi rreth orës 19 dhe pak minuta më parë turistët u morën nga zona ku ishin bll okuar dhe u dërguan shën doshë e mirë në Theth.
Operacioni i Fo rcës Ajrore në bashkëpunim me Policinë e Shtetit përfundoi me sukses.

Source link

Back to top button